LLL_uden_LLL_logo_vector.png

Hvad er en uvildig ejendomsmægler?

De fleste ved, at en uvildig ejendomshandler betyder, at der ikke er samarbejde mellem mægleren og pengeinstitutterne. Men hvad betyder det reelt for dig som køber, og som sælger?

De fleste ejendomsmæglere er en del af et kædesamarbejde og er ofte ejet af banker eller realkreditinstitutter. Mægleren samarbejder derfor med banken, realkreditinstituttet og et forsikringsselskab.

 

De henviser kunder til hinanden og modtager provision for de valg kunden træffer hos samarbejdspartnerne.

Det betyder ifølge vores erfaring, at uvildig rådgivning ikke indgår i den grad som det bør. Hverken hos ejendomsmægleren eller i banken. Provisionen mellem samarbejdspartnerne gør, at de har en gensidig interesse i at få kunderne til at benytte lige netop deres mægler, bank, realkreditinstitut eller forsikringsselskab (herunder valg af byggesagkyndige til udarbejdelse af rapporter).

For dig som bolig køber- eller sælger, kan det betyde:

- højere salær til kæde ejendomsmægleren

- dyrere tilstandsrapport, el-tjek, energimærke og ejerskifteforsikring

- lån der er defineret af rammerne for samarbejdet

LLL er uvildige. Vi har masser af samarbejdspartnere, men modtager ikke provision. Du kan som kunde hos LLL regne med, at vi kun har fokus på at hjælpe med at formidle boliger, så du er sikret den bedste bolighandel. Vi er ikke top-styret og lytter 100% til dine ønsker. Alt papirarbejde foretages naturligvis behørigt og med autorisation. 

Vi er meget stolte af, at have virkelig tilfredse kunder efter mund til øre metoden. Tilfredsheden sammen med vores uafhængighed og høje afslutningsprocent gør LLL til manges foretrukne mægler. 

Vi vil også gerne hjælpe dig. Ønsker du en gratis salgsvurdering kan du kontakte os på tlf. 91 25 00 00.